Nummers & tarieven

Nummer beschikbaar? Zoek nu!

0800-koffie (0800-563343)

 

Nummer vrij of ander nummer? Vraag nu aan

 

Het uitzoeken van een servicenummer hangt helemaal af van uw doelstelling: wilt u een gratis informatienummer ter beschikking stellen om bijvoorbeeld uw serviceniveau te verhogen? Dan biedt een 0800-nummer uitkomst. Wilt u daarentegen juist betaalde klantenservice aanbieden dan is een 0900-nummer het meest geschikt. 

Hoe het ook zij, u kunt voor uw telefonie oplossingen bij ons terecht.

Overzicht

 

Met onze kennis kunnen wij uw inkomende telefoonverkeer van A tot Z reguleren. Omdat we over een eigen geavanceerd IVR systeembeschikken, kunnen we tegen zeer concurrerende tarieven uw telefoonverkeer optimaliseren.

Voor een efficiënter klantcontact kunnen wij u, afhankelijk van uw doelstellingen, verschillende oplossingen bieden.

InterConnection verzorgt het complete traject voor u! Van de aanvraag van de nummers tot de implementatie ervan.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

  • 0800-nummers voor gratis informatiediensten;
  • 0900-nummers voor betaalde klantenservice;
  • 0900-nummers voor betaalde toegang tot online content;
  • 0900-nummers voor Tele-voting: The voice of Holland, The Face;
  • 0909-nummers voor promotionele acties, zoals 'Bel & Win'-spelletjes;
  • 0906-nummers voor 18+ lijnen, maar ook voor informatiediensten;
  • 088-nummers bedrijfsnummers per 100;
  • Zakelijke netnummers per batch.

Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn legio. Bij een 090x-nummer mag u overigens zelf de tarieven bepalen. De consument belt tegen een bepaald tarief per minuut of per gesprek en krijgt vooraf te horen wat een nummer kost. Voor 0900-nummers die duurder zijn dan 15 cent per minuut geldt dat de beller te horen moet krijgen wat het gesprek hem of haar maximaal kan kosten.

In Nederland kunt u korte en lange informatienummers aanvragen. De korte nummers bestaan uit acht cijfers waarvan vier prefix zijn. Het aantal korte nummers die beschikbaar zijn is beperkt. De lange telefoonnummers bestaan uit elf cijfers met wederom een prefix van vier cijfers.

0800-nummers of 0900-servicenummer nodig? Check bovenin de pagina of uw gewenste nummer beschikbaar is.

Of vul het aanvraag formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.