Diensten

 

Met onze diensten kiest u voor een 100% klantgerichte aanpak. Middels evidente technologische toepassingen zorgen wij ervoor dat de focus gericht blijft op de optimale aandacht voor de klant. Wij streven ernaar om met klanten te binden en direct tot de kern te komen zonder tijdverlies, onduidelijkheden of overbodige handelingen.

Concreet:

  • We leveren communicatiediensten;
  • We bieden ondersteuning;
  • We implementeren oplossingen;
  • We brengen uw klantcontact naar een hoger, strategisch plan.
Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.