Nummers & tarieven

Nummer beschikbaar? Zoek nu!

0800-koffie (0800-563343)

 

Nummer vrij of ander nummer? Vraag nu aan

 

Het uitzoeken van een servicenummer hangt helemaal af van uw doelstelling: wilt u een gratis informatienummer ter beschikking stellen om bijvoorbeeld uw serviceniveau te verhogen? Dan biedt een 0800-nummer uitkomst. Wilt u daarentegen juist betaalde klantenservice aanbieden dan is een 0900-nummer het meest geschikt. 

Hoe het ook zij, u kunt voor uw telefonie oplossingen bij ons terecht.

Zakelijke netnummers

 

Zakelijke netnummers maken deel uit van het Nederlandse nationale telefoonnummer. Sinds 1995 bestaan Nederlandse nummer uit 10 cijfers, deze zijn opgemaakt uit een 0, het netnummer en een abonneenummer. Het ministerie van Economische Zaken heeft bepaalt dat er 141 netnummers beschikbaar zijn en aan welke regio’s deze gekoppeld zijn. OPTA houdt toezicht of dat inderdaad gebeurt.

Interconnection is geregistreerd bij OPTA.

Zakelijke netnummers nodig? 

Check of het gewenste nummer nog beschikbaar is. Of vul direct het contactformulier in!

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.