FAQ Algemeen

 

Wij proberen zoveel mogelijk duidelijkheid en helderheid op onze website te creëren. Om wat vragen toch nog te toelichten hebben wij per dienst antwoorden op de meest gestelde vragen. Interconnection streeft ook op haar eigen website naar een zo klantvriendelijk mogelijke toenadering. Mist u een functionaliteit, is er toch iets onduidelijk? Dan stellen wij het op prijs als u onze feedbackformulier invult.

Heeft u desondanks alle informatie en antwoorden toch nog vragen of wilt u direct aanvraag doen aangaande een van onze diensten ga dan meteen door naar onze contactformulier .

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.