Diensten - Risico beheer

 

De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid in de onderneming, zo is het ook belangrijk om ongevallen tijdig te melden. Collectieve maatregelen zijn van belang, echter zijn de processen voor het rapporteren van onveilige situaties op de werkvloer vaak niet effectief of erger nog, niet aanwezig. Dit komt vooral door werkdruk, het feit dat werknemers niet op de hoogte zijn van de juiste meldingsprocedure of omdat ze geen toegang hebben tot een computer. RiskReport maakt melden makkelijk.

Een totaal andere vorm van risico beheer dat Interconnection ondersteunt is Anti Creditcard fraude. Creditcard fraude is gestagneerd sinds de komst van webwinkelen. Veel internetwinkels hebben te maken met fraude omtrent betalingen. Wij hebben ons verdiept in hoe en waar fraude gedetecteerd kan worden, zodoende hebben wij een dienst gecreëerd waar wij de fraude voor zijn. Wie vooraf al op de hoogte is van mogelijke fraude dekt kosten in. Voor meer informatie omtrent deze innovatieve dienst lees meer op de onderstaande pagina.

 

Wilt u de risico's op de werkplek ook binnen de perken houden?

Bent u klaar met de kosten die u maakt bij elke creditcard betaling die frauduleus is?

 

Lees verder op de pagina's links om zo overtuigd te raken van de mogelijkheden! 

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.