Nummers & tarieven

Nummer beschikbaar? Zoek nu!

0800-koffie (0800-563343)

 

Nummer vrij of ander nummer? Vraag nu aan

 

Het uitzoeken van een servicenummer hangt helemaal af van uw doelstelling: wilt u een gratis informatienummer ter beschikking stellen om bijvoorbeeld uw serviceniveau te verhogen? Dan biedt een 0800-nummer uitkomst. Wilt u daarentegen juist betaalde klantenservice aanbieden dan is een 0900-nummer het meest geschikt. 

Hoe het ook zij, u kunt voor uw telefonie oplossingen bij ons terecht.

088-nummers

 

Sinds eind 2004 zijn bedrijfsnummers ofwel 088-nummers in Nederland in het leven geroepen. Het betreft telefoonnummers die niet geografisch aan één regio gebonden zijn. Heeft u meerdere locaties of filialen, dan kan een 088-nummer interessant voor u zijn. Een 088-nummer is een landelijk netnummer en worden per nummerreeks van honderd, duizend of tienduizend uitgegeven.

Interconnection kan uw bedrijfnummer voorzien van technische voorzieningen, daartoe wordt het telefonische menu gerekend (IVR). Uw telefoonnummers worden in functie geoptimaliseerd. Denk aan bel en doorschakel mogelijkheden. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw inkomende gesprekken een bepaalde intelligentie mee krijgen. Met die methoden komen de telefoongesprekken bij de meest geschikte medewerker terecht.

Heeft u al kennis gemaakt met Voice2Mail of tijd- en datumroutering mogelijkheden? Deze technische voorzieningen zorgen ervoor dat mensen niet alleen tegen een laag tarief bellen, maar ook nog dat de inkomende telefoontjes zo efficiënt mogelijk behandelt worden. Op deze manier kunnen 088-nummers veel kosten besparen.

Heeft u een batch aan telefoonnummers nodig? Vul nu het contactformulier in!

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.