Over ons


Interconnection

[in-ter-kuh-nekt]
in·ter·con·nect   [in-ter-kuh-nekt]
verb (used with object)
1.
to connect with one another.

verb (used without object)
2.
to be or become connected or interrelated.*

 

*Dictionary.com

InterConnection. Tot uw dienst!

 

InterConnection is in 1999 opgericht en is een van de pioniers op het gebied servicenummers en zakelijke voicemail communicatiediensten in Nederland. Met name bij de optimalisatie van het contact tussen uw bedrijf en uw (potentiële) klant kan InterConnection veel voor u betekenen! Maar dat is nog niet alles. De afgelopen jaren heeft Interconnection haar diensten uitgebreid. Zodoende kunt u naast de zakelijke voicemail communicatie, het aanvragen van 0800- en 0900-nummers kunt u ook uw: klantenservice middels chat uitbesteden ; Interactieve Voice Response koppelen (keuzemenu) aan uw telefoongesprekken; creditcard fraude voor zijn en aanpakken en werkplaats incidenten rapporteren.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor u:  • Verbetering van uw klantcontact
  • Efficiëntere interne - & externe communicatie
  • Professionele begeleiding bij implementatie
  • Maatwerk applicaties mogelijk
  • Zeer ervaren accountmanagers
Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.