FAQ Algemeen

 

Wij proberen zoveel mogelijk duidelijkheid en helderheid op onze website te creëren. Om wat vragen toch nog te toelichten hebben wij per dienst antwoorden op de meest gestelde vragen. Interconnection streeft ook op haar eigen website naar een zo klantvriendelijk mogelijke toenadering. Mist u een functionaliteit, is er toch iets onduidelijk? Dan stellen wij het op prijs als u onze feedbackformulier invult.

Heeft u desondanks alle informatie en antwoorden toch nog vragen of wilt u direct aanvraag doen aangaande een van onze diensten ga dan meteen door naar onze contactformulier .

FAQ Risico beheer

 

Q: Wat is het telefoonnummer om meldingen door te geven?

A: RiskReport is voor uw werknemers direct toegankelijk via een 0800 nummer dat wij voor u aanvragen.

 

Q: Voor welke doelgroepen is RiskReport van toepassing?

A: RiskReport is geschikt voor grote en kleine organisaties die waarde hechten aan een serieus en gedegen veiligheidsbeleid. RiskReport kan effectief worden ingezet in organisaties met uiteenlopende activiteiten. RiskReport is een bewezen concept in kantooromgevingen, in industrie en buitendienst. RiskReport kan tevens worden gebruikt in bedrijven met meerdere lokaties (zowel nationaal als internationaal).

RiskReport is toegespitst op gebruik binnen zowel de publieke als private sector.

 

Q: Waar komt RiskReport vandaan?

A: RiskReport is een uniek product, volledig ontwikkeld door NorthMain Advies. NorthMain Advies is een adviesbureau dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve toepassingen om bedrijven te helpen veiligheidsrisico's op een moderne en effectieve manier te managen. NorthMain is met name actief op de Europese en Noordamerikaanse markt en heeft een bewezen staat van dienst op internationaal niveau.

 

Q: Is onze bedrijfsinformatie veilig bij Interconnection?

A: Alle RiskReport meldingen die via 0800-ONVEILIG worden geregistreerd worden vertrouwelijk behandeld. U ontvangt alleen de meldingen van uw eigen werknemers en heeft geen inzage in meldingen van andere partijen. Daarnaast hebben derden geen inzage in uw data. Informatie over meldingen wordt door RiskReport nooit beschikbaar gesteld aan derden.

RiskReport voldoet aan de Nederlandse wetgeving inzake registratie van persoonsgegevens. RiskReport is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1424457.

 

Q: Welke landen is Interconnection actief met RiskReport en wat zijn de contactgegevens?

A: EU, Midden Oosten, Asie, AfrikaPostadres:
Postbus 95280, 
1090 HG AmsterdamBezoekadres:
Cessnalaan 1
, 1119 NJ Schiphol-Rijk


T 020-7009294

Noord en Zuid Amerika


RiskReport 
12888 Montfort Drive - Suite 247

Dallas, TX 75230, United States of America

 

Q: Hoe effectief is Interconnection met het tegenhouden van verschillende typen in aanvragen van terugbetalingen?

A Onze service is effectief in het AANTOONBAAR maken van fraude. Wij beschermen niet tegen “vriendelijker” aanvragen van terugbetaling waar de kaarthouder een bestelling heeft geplaatst en vervolgens ontkent deze gedaan te hebben en een terugbetaling wenst.

 

Q: Hoe kan ik creditcard fraude rapporteren aan Interconnection?

A: Het is mogelijk om middels verschillende contactmogelijkheden fraude te rapporteren. U kunt ons bereiken middels ons contactformulier of telefoonnummer. Door fraude aan ons te melden helpen wij u  met het verbeteren van uw service.

 

Q: Kan Interconnection bestellingen screenen vanuit elk land?

A: Ja, met onze Anti Creditcard fraude tools kunnen wij fraude ontdekken vanuit elk land.

 

Q: We zijn een hosting provider en hebben een licentie bij jullie. Kunnen wij deze licentie op onze server installeren en zo deze dienst aanbieden aan onze klanten?

A: Ja, wij zullen een op maat gemaakte oplossing bieden waarbij wij kijken naar uw wensen.

 

Benieuwd wat Interconnection op gebied van creditcard preventie voor u kan betekenen? Bekijk hier onze opties

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.