Nummers & tarieven

Nummer beschikbaar? Zoek nu!

0800-koffie (0800-563343)

 

Nummer vrij of ander nummer? Vraag nu aan

 

Het uitzoeken van een servicenummer hangt helemaal af van uw doelstelling: wilt u een gratis informatienummer ter beschikking stellen om bijvoorbeeld uw serviceniveau te verhogen? Dan biedt een 0800-nummer uitkomst. Wilt u daarentegen juist betaalde klantenservice aanbieden dan is een 0900-nummer het meest geschikt. 

Hoe het ook zij, u kunt voor uw telefonie oplossingen bij ons terecht.

0900-nummers

 

Betaald telefonisch klantcontact geschiedt middels een 0900-servicenummer. Deze telefoonnummers kunnen zowel tegen normaal tarief (zonder winst), als tegen verhoogd tarief worden aangeboden. Reguliere 0900-nummers zijn voor zakelijke informatie en diensten. Het tarief voor de beller is bij deze vorm van betaald contact laag, denk aan kosten van 5ct per minuut of tegen lokaal tarief.

Vaak worden lage 0900-nummers kosten ingezet naast een net- en abonneenummer. Zo kan de beller vanuit het buitenland u toch bereiken, en u omzeilt de gesprekken vanuit het binnenland door alleen bereikbaar te zijn op het 0900-nummer.

Om de efficiëntie hoog te houden en de werklast te verlagen, functioneert een 0900-servicenummer als drempel voor bellers.

Naast zakelijke servicenummers, kunt u bij Interconnection ook terecht voor aanvraag van 0909- en 0906-nummers. Is het uw doelstelling om inkomsten te krijgen uit telefoongesprekken dan zijn deze nummers ideaal. De kosten voor de beller zijn hoger en u bepaald zelf wat die kosten zijn. Het is bij betaalnummers wel het vereist om de kosten vooraf te vermelden.

Op zoek naar een 0900-nummer? Neem nu contact met ons op!

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.