FAQ Algemeen

 

Wij proberen zoveel mogelijk duidelijkheid en helderheid op onze website te creëren. Om wat vragen toch nog te toelichten hebben wij per dienst antwoorden op de meest gestelde vragen. Interconnection streeft ook op haar eigen website naar een zo klantvriendelijk mogelijke toenadering. Mist u een functionaliteit, is er toch iets onduidelijk? Dan stellen wij het op prijs als u onze feedbackformulier invult.

Heeft u desondanks alle informatie en antwoorden toch nog vragen of wilt u direct aanvraag doen aangaande een van onze diensten ga dan meteen door naar onze contactformulier .

FAQ Klantenservice

 

Q: Met hoeveel mensen kan men tegelijk chatten?

A: Het is mogelijk om met 3 klanten tegelijkertijd te chatten.

 

Q: Is het mogelijk om een supportmedewerker in te zetten die een andere taal dan Nederlands?

A: Interconnection streeft ernaar om de vraag naar Live Chat Support zo effectief mogelijk in te zetten. Zodoende zullen wij doelmatige helpdeskmedewerkers vinden in de desgewenste taal. Uiteraard op aanvraag.

 

Q: Kan de Live Chat Support Button ook in de huisstijl van een desbetreffende organisatie gemaakt worden?

A: Wij hebben intern grafische ontwerpers tot onze beschikking om zodoende de Chat button te maken in uw huisstijl. Natuurlijk zullen wij wel wat specificaties als kleur en lettertype van u nodig hebben.

 

Q: Is het mogelijk om bestanden te sturen aan klanten?

A: Met onze chat service kunt u foto's tonen aan de bezoeker en bijv. op verzoek bestanden zoals handleidingen uploaden.

 

Q: Is het mogelijk om de chatservice op internationale tijden in te zetten?

A: U bent een internationaal bedrijf en u wilt uw Chatservice uitbesteden? Dan bent u bij Interconnection aan het juiste adres. Wij hebben adequate klantenservice medewerkers die het internationale karakter van uw bedrijf waarborgen en zodoende online zijn wanneer uw klant dat is.

 

Q: Waarom zou mijn bedrijf voor een keuzemenu in de telefonie kiezen ?

A: Omdat de telefoon het goedkoopste of soms het enige kanaal voorhanden is. Daarnaast als de transactie of informatievraag tijdkritisch is wil informatieaanvrager direct weten hoe het met de informatie zit. De beller kiest dus voor IVR uit gemak overwegingen.

 

Q: Wat is het verschil tussen spraakherkenning en text to speech?

A: Deze technieken zijn toepassingen voor het keuzemenu, bij spraakherkenning interpreteert het systeem gesproken tekst van de beller en bij text to speech leest het systeem informatie voor aan de klant.

 

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.