Nummers & tarieven

Nummer beschikbaar? Zoek nu!

0800-koffie (0800-563343)

 

Nummer vrij of ander nummer? Vraag nu aan

 

Het uitzoeken van een servicenummer hangt helemaal af van uw doelstelling: wilt u een gratis informatienummer ter beschikking stellen om bijvoorbeeld uw serviceniveau te verhogen? Dan biedt een 0800-nummer uitkomst. Wilt u daarentegen juist betaalde klantenservice aanbieden dan is een 0900-nummer het meest geschikt. 

Hoe het ook zij, u kunt voor uw telefonie oplossingen bij ons terecht.

0800-nummers

 

Servicenummers die kosteloos zijn voor de beller, en zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die toegankelijkheid belangrijk vinden. Uw klanten kunnen u met de vaste lijn en met de mobiele telefoon in heel Nederland gratis bereiken. Tevens is er de mogelijkheid om een IVR-keuzemenu ("Kies een 1 voor...") aan het 0800-nummer te koppelen. De beller wordt dan automatisch naar de juiste persoon of afdeling doorverbonden.

Een gratis 0800-servicenummer werkt drempelverlagend. Hierdoor creëert u een mooie sales ingang. Prospecten kunnen gratis bellen voor informatie, klanten kunnen gratis bellen voor support. Zo wordt uw klantcontact efficiënt én kostenbesparend.

Wat kost een 0800-nummer bij Interconnection?

  • Voor de beller zijn de gesprekken altijd kosteloos;
  • Het start tarief voor u is €0,039;
  • In piek* uren betaald u €0,069;
  • In dal* uren betaald u €0,049;
  • Belt een beller vanaf de mobiele telefoon dan zijn de kosten voor u €0,29 per minuut;
  • Als u ervoor kiest om het 0800-nummer te koppelen aan een mobiele telefoon dan zijn de kosten voor u €0,29 per minuut.

U kunt er voor kiezen om mobiele telefoon gesprekken te blokkeren, wij regelen dat moeiteloos voor u.

Vraag via Interconnection nu uw 0800-nummer aan!

 

*Piekuren: Maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 tot 19.00; 

Daluren: Weekenden en maandag tot en met vrijdag vanaf 19.00 tot 08.00.

Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.