Diensten - Risico beheer

 

De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid in de onderneming, zo is het ook belangrijk om ongevallen tijdig te melden. Collectieve maatregelen zijn van belang, echter zijn de processen voor het rapporteren van onveilige situaties op de werkvloer vaak niet effectief of erger nog, niet aanwezig. Dit komt vooral door werkdruk, het feit dat werknemers niet op de hoogte zijn van de juiste meldingsprocedure of omdat ze geen toegang hebben tot een computer. RiskReport maakt melden makkelijk.

Een totaal andere vorm van risico beheer dat Interconnection ondersteunt is Anti Creditcard fraude. Creditcard fraude is gestagneerd sinds de komst van webwinkelen. Veel internetwinkels hebben te maken met fraude omtrent betalingen. Wij hebben ons verdiept in hoe en waar fraude gedetecteerd kan worden, zodoende hebben wij een dienst gecreëerd waar wij de fraude voor zijn. Wie vooraf al op de hoogte is van mogelijke fraude dekt kosten in. Voor meer informatie omtrent deze innovatieve dienst lees meer op de onderstaande pagina.

RiskReport 

 

RiskReport is een geautomatiseerde dienst die werknemers in staat stelt om in minder dan een minuut een melding te maken.

Veiligheidssignalisatie, meldingen van bijna-ongevallen of onveilige situaties, draagt bij in het creëren van een veilige werkplek. Elke melding is voor de werkgever een kans om te leren en om te werken aan verbetering van werkprocessen. Gemiste meldingen zijn in principe een risico voor uw organisatie omdat deze niet meegenomen kunnen worden bij de risico-evaluatie in preventie en bescherming van uw bedrijfsactiviteiten.

RiskReport is makkelijk in het gebruik, eenvoudig te begrijpen en vervangt papieren processen door een volledig geautomatiseerde telefonische dienst. Door onze dienst te introduceren in uw bedrijf vervult u mede uw zorgplicht en bespaart u direct tijd en geld. 

De tijd tussen observatie op de werkplek en het doorgeven van het incident aan uw veiligheidsafdeling wordt aanzienlijk korter. Uw veiligheidsprofessionals kunnen zich weer richten op hun kerntaken, en zullen minder tijd aan administratief werk kwijt zijn. Naast wettelijke verplichting om risico’s in te perken kunt u RiskReport toevoegen om de veiligheidsmaatregelen volledig te maken.

RiskReport voldoet aan de Nederlandse wetgeving inzake registratie van persoonsgegevens, en is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1424457. RiskReport is toegespitst op gebruik binnen zowel de publieke als de private sector.

Er is geen investering nodig voor uw risico beheer, RiskReport is geschikt voor grote en kleine organisaties die waarde hechten aan een serieus en gedegen veiligheidsbeleid. De dienst kan effectief worden ingezet in organisaties met uiteenlopende activiteiten, en is een bewezen concept in kantooromgevingen, in industrie en in buitendienst. RiskReport kan tevens nationaal en internationaal gebruikt worden in bedrijven met meerdere locaties.

Kies RiskReport bij Interconnection:

  • Voor uw werknemers direct toegankelijk via 0800-ONVEILIG;
  • Sluit naadloos aan bij uw bestaande proces;
  • Bewezen concept;
  • Gemakkelijk in het gebruik;
  • Goedkoop; snel uit te rollen;
  • Drie heldere abonnementsvormen
  • Internationaal beschikbaar, in vrijwel elke taal;
  • Versterkt de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Versimpel het proces voor het melden van onveilige situaties op de werkvloer.

Doe nu uw aanvraag middels het contactformulier.

Hoe het werkt

Interconnection ondersteunt de visie dat het op de werkvloer veilig en vertrouwt moet zijn. Risicopreventie en veiligheidssignalisatie zijn daarbij belangrijk, RiskReport dekt risico’s in. Alle meldingen die via 0800-ONVEILIG wordenvertrouwelijk geregistreerd. U ontvangt de meldingen van uw eigen werknemers en vanzelfsprekend hebben derden geen inzage in uw data. Informatie over meldingen wordt door RiskReport nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Als er een incident heeft plaats gevonden dan is het van belang om 1. Het gevaar te identificeren, 2. Vast te stellen en nader te bepalen wat het incident is en 3. Een melding te maken van het ongeval. 

 

1. Uw werknemer herkent een onveilige situatie en onderbreekt de werkzaamheden.

2. Werknemer belt 0800-ONVEILIG en vertelt wat er is gebeurd.

3. RiskReport bedankt de beller en brengt verslag aan u uit.

4. Dit kan als geluidsbestand, schrif-telijk of volledig automatisch geladen in uw eigen rapportage systeem.

5. U leert van de melding, voorkomt nieuwe voorvallen en verbetert de veiligheid op de werkplek.

Abonnementen

Bij Interconnection is RiskReport beschikbaar in drie abonnementsvormen die naadloos passen bij de behoefte van uw bedrijf.

RiskReport Comfort

Eenvoudig uit te rollen en u bespaart direct kosten.

RiskReport Plus

Beste keus voor bedrijven met hoge werkdruk.

RiskReport Professional

Geschikt voor organisaties met een goed functionerend proces en een elektronisch ongevalsregistratiesysteem.

 

Onze bekwame accountmanagers, vul het contactformulier hier in.

*Prijzen zijn vanaf prijzen en worden berekend op basis van bedrijfsconfiguratie en bedrijfsomvang.

 

RiskReport
Comfort
RiskReport
Plus
RiskReport Professional
Prijs per werknemer per jaar (vanaf)
€1,99*
€3,99*
€5,99*
Toegang tot het gratis telefoonnummer
0800-ONVEILIG;
Geautomatiseerde verwerking van berichten;
SMS bevestiging naar de melder;
Geluidbestand arriveert binnen enkele minuten in uw email inbox.
Uitgewerkt meldingsrapport voor iedere nieuwe melding (verschillende talen mogelijk).
Geautomatiseerde upload van iedere melding in uw eigen ongevalsregistratiesysteem
<form class="form-vertical " id="contact"> <input class="input-xxlarge" type="checkbox" /> Ik wil graag een offerte aanvragen
<input class="input-xxlarge" type="checkbox" /> Ik wil graag een oriënterend gesprek aanvragen

Bedrijfsnaam

<input class="input-xxlarge" type="text" /><br /> <!-- company name -->

Naam*

<input class="input-xxlarge" type="text" /><br /> <!-- name -->

Adres

<input class="input-xxlarge" type="text" /><br /> <!-- Address -->

Postcode

<input class="input-small" type="text" /><!-- zipcode -->

Plaats

<input class="input-xlarge" type="text" /><!-- city -->
Telefoonnummer

<input class="input-xxlarge" type="text" /><br /> <!-- Phone number -->

eMail adres

<input class="input-xxlarge" type="text" /><br /> <!-- eMail -->

Vraag/opmerking

<textarea class="input-xxlarge"> </textarea><br /><!-- message --> </form>
Testimonials

@ANWB: Middels zakelijke voicemail communicatie op de website van de ANWB kan je jezelf aanmelden voor gratis up-to-date verkeersinformatie. Hiermee ontvang je automatisch een gesproken bericht in je voicemailbox. 

@Legpuzzels: De online webwinkel van Legpuzzels.nl heeft veel te maken met online credit card betalingen dankzij de Anti Creditcard fraude mogelijkheden van Interconnection worden veel complicaties ingedekt.

@YourGift: YourGift Cards is de enige echte cadeaucard van  Nederland en te besteden bij duizenden acceptatiepunten. Dit bedrijf is een van de vele klanten die gebruik maakt van een betaalde 0900 nummer verkregen bij Interconnection.

@PrepaidUnion: Bij Prepaid Union zijn ze maar al tevreden met hun mooie zakelijke netnummer. Dit nummer is gekoppeld aan een IVR keuzemenu; buiten kantoortijden is het nummer doorgeschakeld.